Kako izabrati poklon za rodjendan deteta

Kako se približava datum rođendana vašeg deteta, njegova lista želja biva sve duža. Stoga se vi polako pripremate da krenete u kupovinu adekvatnog poklona, a ono što možda niste u mogućnosti da kupite, ostavljate za bake, deke, tetke, strine i prijatelje.

Rođendan je veliki dan za decu. Sama pomisao na igru sa mnoštvom drugara, na gomilu kutija ukrašenih papirima koji sijaju i isto tako sjajnim mašnama raznih boja, na sendviče, sokiće i rođendansku tortu specijalno izrađenu sa motivima njihovih omiljenih crtanih junaka, decu raduje mesecima unapred.

rodjendan-dete

Bilo da pripremate rođendan svom detetu ili pak odlazite u goste na kakav dečji rođendan, nikako ne smete na prvom mestu zaboraviti na rođendansku čestitku. To su mali, ali obavezni znaci ljubavi i pažnje koje nekome poklanjate, uz sve najlepše želje za odrastanje koje je pred njima. Iako se deca najviše raduju poklonu, čestitku će najduže čuvati, te će se i nakon nekoliko godina prisetiti lepih reči koje ste im napisali i primeniti ih.

Nadalje, poklone pripremate u zavisnosti od toga da li je u pitanju vaše ili tuđe dete, da li je u pitanju devojčica ili dečak, kao i naravno od toga koliko godina ima, jer naravno nećete uzimati isti poklon ako je detetu prvi rodjendan i osamnaesti.

Ukoliko se radi o vašem detetu ili o detetu vaših najbližih, možete ga najpre iznenaditi organizovanjem rođendanske zabave za njega i njegove drugare. U zavisnosti od toga koliko vam finansije dozvoljavaju, najpre je idealno da zajedno odaberete prostor gde će se proslava organizovati. Može to biti dečja soba ili pak neka prostorija koja je prazna a idealna da se u nju smeste svi rekviziti potrebni za slavlje. Nadalje, može to biti i kakva igraonica.

Uslediće pripremanje menija, hrane, sokića, pozivnica za drugare, kao i neizostavne dečije torte i svećice. U toj pripremi naravno veoma je bitno i mišljenje i želja slavljenika, jer on mora biti inovativniji od svojih vršnjaka i uneti nešto novo u svoje slavlje kako bi se drugari super proveli.

U zavisnosti od interesovanja vašeg deteta ili deteta vaših bliskih ljudi kome idete na rođendan, izabraćete poklon. Možete se naravno i konsultovati sa decom o njihovoj listi želja, o tome šta je trebnutno popularno kod vršnjaka, i shodno tome izabrati nešto odgovarajuće.

Ukoliko je dete malo, obično su to igračke, kamiončići koje oni sami mogu voziti, autići, lopte. Takođe i slikovnice dolaze u obzir, zatim barbike za devojčice i nindža ratnici za dečake. Osobito su popularne i video igre kod dece srednjeg uzrasta, a sve više se deca od ranog detinjstva razumeju u kompjutere i mobilne telefone, tako da se nemojte začuditi ukoliko se na njihovoj listi želja nađe i tako nešto.

Komad garderobe je uvek dobro došao. CD popularnog pevača ili pevačice, karte za bioskop, karte za igraonice po tržnim centrima, odlazak na ringišpil, sve su to neki od poklona koje možete imati u vidu.

Ukoliko dečica vole da čitaju, poklonite im knjigu. Ukoliko su kreativna za crtanje, poklonite im slikarski set. Tako ćete pomoći i dati svoj doprinos u razvoju njihovih kreativnosti, sposobnosti i veština.

Pomognite im da se maksimalno pripreme za taj dan, da ih kao i svakog drugog dana vidite srećne i nasmejane u društvu prijatelja koje vole. Obucite ih lepo, napravite sa njima frizuru, i uživajte u lepom danu.

Inicijalizacija u toku...

Sponzorisani tekstovi:

______________________________________________________________________________________________________________________
Inicijalizacija u toku...

Još zanimljivih tekstova:

Biznismen i ribar - Poučna priča
DAVANJE - Poučna priča
Ko je srećan? Paun i Vrana.
Poučna priča o Kineskom Poljoprivredniku - Alen Vots
Poučna priča: Kada sam zaista počeo voleti sebe
Dobro se dobrim vraća - poučna priča o dobroti
KAKO JE UZ POMOĆ ŠAKE SEMENA BOGATI DIREKTOR IZABRAO KO ĆE GA NASLEDITI - Poučna priča
Životne mudrosti Bruce Lee-a: “Razdražljiva narav će te jako brzo napraviti budalom….”
Video koji će vas dignuti na noge: Voli sebe i živi život bez straha!
“Ako čovjek ne mijenja mišljenje, ili je vrlo mudar ili je budala” – kineske poslovice za cijeli živ...
Život uvijek vraća ono što daješ! Poučna priča koju bi svako trebalo da pročita...
Naučite sijati radost i ljepotu, jer….
Kako detetu ulepšati rođendan?
Nema posebnog recepta za biti sretan
Sezonski poslovi - iskustvo koje će vam olakšati sve oko sezonskih poslova